请登录

登录后更精彩...

我的筍盤男友

金牌会员

https://www.149mov.com/vod-play-id-188773-sid-1-pid-1.html

戈個阿寶好蠢成日俾人呃。

我真係冇佢咁蠢喎,
人地揾我笨,我實知。
可能我唔夠善良

金牌会员

戈個男主角同個女主角講

揾大錢靠3樣嘢
1.學歷
2.人脈
3.樣貌

可惜你3樣都冇

我都3樣都冇

金牌会员

我好鍾意睇葉念琛啲戲。
雖然係虛假咗啲,
但啲串嘴好搞笑

金牌会员

怪物時期,忍時,已經像求生不得求死不能,仲影響(害)到唔關事既人。個怪物又故態復萌,因為我知道冇助,縱使在新年,我都在深夜拿住棍打算開片。有個縱使都係受害者因為新年和等等因由都係忍,在那被害。同時,那個受害者不斷在那吸煙,我又要停止怪物,所以我就在那吸了好耐既二手煙,那個受害者應該煙駁煙。

我一聽到人呼叫吸煙者做野,我就會感,你自己好,唔好叫那些吸煙者做,因為佢們受唔到壓力,又在那吸煙。

金牌会员

個14替我做,價錢提高了60%,我減到盡52%,我都打算俾佢,只能對佢,唔能對11,本黎亦答應了。
當我打俾11時,我唔知點解會告知我唔之處,不過佢又放我發機,唔理我,我就自己告知14我想唔做住先,14有問點解。這個14咪就像我之前所遇的,唔知幾多個組合,只係得11和一個我自己唔敢的可以。個15都係可以。
14言佢唔得閒唔睬我了,我打俾11時,佢冇聽,不過佢會打返黎俾我。
係因11言,我才更加知道之前和今次,個11,一個仙都冇賺我,我有問11點解冇賺都替我做中間人,我既記性真係差左好多,好像言佢唔想賺我既錢。我再問點解心地咁善良,因為心地善良……。

金牌会员

我思思、睇睇,才發現,我唔應該告知了一些給14知,現在後悔,因為那會害了自己,或者因我就像俾洗腦,答應那樣做……,我忽略了人心可能係險惡的。假如那樣做法,我接受唔到,唔做了,用其他次一級既方法,但係我好多謝第一次,假如冇咩的話。
做唔到,可以言繼續受影響,但係都係怪物最得人驚。
因為整體情況,使我放棄。我應該好難遇到像11、15等等咁樣既人。
雖然個11係唔識做、得個講字?但係算係咁了。

金牌会员

我原黎好怎樣,就係我常常告知自己,人心險惡,就係好容易忘記那樣,因此我冇控制我既言語等等。現實中,縱使係11、15等等,其實我應該收斂d,其他的更應唔出聲,不過我實在太多言,人那樣認為,我會分享我認為對的,縱使對自己冇利益,因此我依家感到,假如有咩,害慘自己了。
我已經賴過好多次野,但仍像改唔到,我唔係好好分享,但係我唔知點解會告知,矯正,少少都唔應該,結果亦感害了自己那樣。情況或者係,我唔係好介意他人因此有怎樣既諗法,我只想表達,就像訴求而已。

金牌会员

我內心仲有些心事,因為有野爛,所以我搵開示,但係佢唔係太識整,所以就冇做我生意,叫我去哪裡。佢相當開心,我唔知點解佢咁開心,我都冇咩關照佢,雖然佢有野做緊,但會以很熱烈既笑容、語詞等等應酬下我。
我之前有想搵佢等等做遺囑見證人,但係拖左咁耐,佢們都冇主動答應,我又唔能太怎樣。我仲未解決到呢個問題。

我其實好想聯絡親但疏,但係我又害怕害左佢,因為我總係冇幫助,但就靠害。親但疏之前都叫我唔好做,我就有那樣的認為,不過今次我接受唔到14既做法,所以應該未來都冇望,只能放棄。

金牌会员

我在之前,又有野爛,我去運吉,佢們係識做,但係唔出門做,只在店內,搬到去換,價錢唔貴,佢們都像願意教我怎樣做,應該。我在運吉時,就那樣和佢們互相講講了應該2小時多,佢們同之前那個運吉,都像可以的。我整體搞到那樣,驚唔識折曬全部,當中配件俾我折爛了,所以才要去換。呢個問題,等到迫不得意,才打算。
我有將我所遇的告知,因為要自己拆、遇到咩問題……,有少少同病相憐,佢們遇到某些情況時,都係陰功bb,不過佢們睇得開,仲安慰我。我一仙都未俾佢們賺,佢們都睬我,我有些過意不去。

金牌会员

在這同時,我自己未必做到,因此問開示,搞到開示食懵左,連識做的,都話咩都唔識做了,其實我真的好煩。今次,我仲有問咪15你識唔識做呢d個d,佢話佢剩係識到做那樣而已。我好像買菜搭蔥,其實冇的,我順便一次過,佢們言識做,我才問價錢。不過冇了,14我接受唔到,就唔叫15,因為我又有一樣未解決到的,野就買了,早知那樣,就唔買。

在這同時,又或者因為以上,用了應該4個小時以上,有一樣好像ok,這使我冇有畏懼日後既爛。

又有一樣應該爛爛地,因為我整體那樣,所以就唔買過新的了,於係就那樣用次方法。

1234下一頁
您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册