请登录

登录后更精彩...
樓主: 黃窮醜

之前睇中好耐部galaxy note10

金牌会员

其實我覺得個15係真的太老了,佢對我冇咩的,佢都叫我要求唔好咁高,冇人要的了。因為我遲鈍,所以我多數唔出聲,係因我反應唔切,冇諗到想講咩。或者就係因我平時只顧講講完我想講的,就沒有東西了,所以我就像唔識吹水,但就好講得,其實講得,應該係關我記得我睇過既資料,原黎我就像冇咩想講,但就好多心事那樣。

金牌会员

咪就像個14、Halloween那樣的我已經早就勿了,但係可能像15,11又靚仔、又有相由心生雖然不足,之前真的係佢提出那樣,佢理會唔關佢事,我真好感動、雖然係偽君子,但係真的冇粗口、亦冇太粗暴言詞……,就係我遲鈍,佢話咩,我都像冇回應,冇話,好阿,下次你去見法師聽法理,帶咪我去,我都想見識下。又其實有好像有去過法會的,我在遠處見過有名的佛人,近來我睇返呢個佛人所寫的,係有開示,特別係叫人接受。之前一樣,佢要帶我去邊,我好像一樣唔,情況係我有防心,定係佢真的係偽君子,所以自動那樣?那個15言約我去拍拖,我唔知忽左邊條根,一味好開心地:真的嗎?不過個11都忽的,唔可能係那種陪。係像在公園真的遇到,我又唔知做麼好,咪算係我陪你,你陪我,一次過那樣,就像6個趣。難道真的要咁閉塞?

金牌会员

假如我將一感告知親但疏,佢應該又叫我,唔好多管閒事。
唔知我係咪一樣咁假,有意對人好,使人對我好,如:比較便宜、做好d、替我做……。
因此就遇到真小人和偽君子。
我有惡報應。情況係,佢們付出先,我都有告知,所以我才會那樣。因為佢們好人,我想佢們冇問題,所以咪你們知道冇的講講?咁樣,縱使只係得我講講,但係我覺得都像講講俾自己聽,這亦係送人花者,自己亦會有餘香。

金牌会员

我應該唔知發生咩事,除了為我自己、為自己的物,亦有為人,如11,因為14肯定,15我就覺得佢最自然正常,係得個11,點解佢要係偽君子,仲係Halloween版。我唔係邊個等等,唔可以言,可惜。但係我有少少,可惜,點解咁靚仔、有了相中心生但不足、脾氣又好、言詞又好,仲有佢開頭至少能使冇感到驚驚、漸漸越來越唔驚,不過若我確定係Halloween版的話,我係非常驚驚Halloween。Halloween就像鬼屋,我根本好唔情願,唔想入的那種恐懼,因此在那徘徊,遠望我都感到好得人驚,冇人能從外,睇得出那係鬼屋。
個11真的係Halloween版的話,佢就像好華麗的屋,非常華麗,若以物質心,我好鍾意好嚮往咁樣,但係當我發現裡面住的就像鬼,要對住鬼,我就像以上所描述的。這正如11的內裡就像鬼,我覺得好???

金牌会员

那些變成Halloween,我好像綜合推估出,其實Halloween裡都像有個就像「有求必應」,不過我覺得冇的,可能真的近鬼者鬼,我發現後,內心都係???,時而開心時而排斥,所以就搞到,一啖屎一啖糖。
個11,搞到我時而開心時而排斥,我又係一啖屎一啖糖。不過可能佢比較老奸巨猾,所以佢就像刀槍不入,就像真的,吹眠自己有佛系列,其實有個之前對我「有求必應」的,我上回咁到佢變變地,佢一樣好像一直都係老奸巨猾,冇必要都應酬我那樣,個個都出奇到底我同佢咩關係,其實就係冇關係,我咪認為佢好心地,但係因為我感到佢變變地,所以我又唔知了。冇瓜葛就冇怎樣就自己咁樣推估結論出。畢竟太過怎樣,Halloween係真的Halloween至出面時,就像14,係危險的,何必以身犯險。

金牌会员

14冇諗過屎糖,因為我那樣的,我唔知點解早就想直接勿,本黎我就唔係善的,根本冇可能任何到呢種人。
15的話,我冇屎過佢,有冇俾糖我唔知,但係我有倒一樣野俾佢,佢出奇地驚訝問:咩黎的,好嗅。我就邊度嗅?然後再倒俾佢聞,佢話:真係好嗅,快d拿走佢。佢真的好厭惡那樣野。但係11等等應該ok。就係咁突然的事故,我才發現原來佢既言詞、脾氣等等都好好。我唔知佢係咪又係假的、又或者世道……,但係佢都係會對???示好,但開心笑下示好。
假如那事故係佢會好嬲、好滾、好接受唔到……的話,原來佢既反應等等好ok了,就係我覺得其他人係罵……我了。佢係對物既反應,佢唔係怪我倒d咁既野。

金牌会员

我冇整佢,我就解釋係咩黎的,仲睇下佢今回如何,11知了,所以就冇俾11,因此將冇送11想送俾15,仲我我自己都好唔捨得的,就像珍藏版,都想送咪俾佢。我既反應都好大:邊度嗅wo?當時係真的冇笑,氣氛係就唔係講笑,佢認為好嗅。嗅到要我快點拿走,遠離佢,然後我倒了佢,我冇留意,應該就係洗了之後,會聞下仲嗅冇?因此佢又冇怪我,佢仲有嗅味。

金牌会员

之後,就冇咩,咁我就麻煩多多,當然若可能順便叫佢咪我,應該要怎樣,佢又講唔到到底應該要點做,但係我就做得不理想,但係佢又像好有耐性咁就係邊做邊講:佢見到咁,呢個可以做,就佢替我做咪。我感到那樣和之前我所問的就綜合出一個疑問,就問15:點解x15叔叔你對我咁好既?但係佢又冇出聲。就係佢又要講講好多東西,佢一樣就像老奸巨猾,佢可能知道了,但係佢又冇出聲,又冇再多的出聲,知道就教下我,就像交流下。藏私、自私自利又唔係好覺,認唔認同,佢就像11一樣好少表達,就係當11表達立場等等時,就唔能見人講人話,見鬼講鬼話,我就係聞得後,就係有實事求事,就感到Halloween出現了。

金牌会员

15識左11好耐,佢們平時多多少少都有交流的,佢們應該有相近性,個14都係同佢們識左好耐,因為我覺得黑近黑,佢們係一伙的,但係由於15就像「有求必應」,而11其實算係對我好好了,至少之前的第一次,真的好使我感動。14就係從來都冇好過。11對我越黎越差;15對我越黎越好。或者就係利用價值,冇了之後,若有之後15一樣會變到像11對我越黎越差。我覺得幾失落下的,咩都好,但係不離利害。仲有利用價值。人,包括我,真的好現實的呢。

金牌会员

或者係我既惡報應,就係我曾經應該好現實,或者至依家都係好現實,所以自己係點既人咪會遇到點既人。因此我都好想集福燒災之道。假如我好現實,好難叫人唔好咁現實待我,不過我有期望過,所遇的唔好太賤格。可以少少可以,但太賤格,我頂唔順。唔知我係咪有問題,少少野就認為大大野,但係最好梗係唔好賤格。我常常口不對心,卻拒還迎那樣,其實我都唔知人可接受既程度,所以咪忽忽下。咁當我知道係Halloween程度時我就會勿了。就係我整極都唔嬲、點舞都唔嬲、整三整四……,咁樣佢就像「有求必應」,你頂得順我,一啖屎一啖糖……,你有咁既能耐,對你自己和我都像會得出冇問題的結果。

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册