请登录

登录后更精彩...
樓主: 黃窮醜

之前睇中好耐部galaxy note10

金牌会员

11早見時,我就問,點解你咁事旦那樣,佢就告知,我事旦對佢,佢就事旦對我,但係我內心,唔知有冇講出黎,我冇事旦對你。我要人付出俾我,仲係俾先,不過又冇等價交換呢回事,我就係咁惡的。縱使任你怎樣見人講人話,見鬼講鬼話,我雖然像講講,但係我要的係實事求事,唔係得把口。我可以講講,但係你唔可以講講而已,係要做做。15咪少言多做,替我做做,做到我昨天知道佢一樣發雞盲有烏龍錯誤,但係我ok佢既為人,所以我最討厭的係14,我寫對事唔對人,但係事關人,佢咁既人才會做咁既事,所以我一樣假,思思,係對事又對人了,就係呢件事,使我對呢個人冇下次。仲我會見15替佢怎樣,我討厭至,假如我知道14在,

金牌会员

我肯定唔出現,因為我根本唔想再見到呢種人,因此3個都係bye,因為佢們同一陣線、同一伙,有見到既機會。老實寫,11,我仲ok的,因為佢幾老奸巨猾都好,佢冇幫我,但亦冇害到我的話,我真的唔理佢係咪老奸巨猾,只不過因為Halloween版了,佢份人唔能交托、信唔過,一個觀念唔同就可以不負責任,那樣你指鹿為馬、劣根性……時我點算。我要的係我話之你點,我要就到咁,你就照我意思去做,我不理會任何,因為全係藉口,當中包括收工收錢、懶惰、冇水準……。不過最後都係同以往一樣,自己繼續持有對人性、世態……冇光輝的,好灰暗。因此若自己ok,真正既光從來都係向內尋,外的肯定俾唔到,自己假如ok得光就可以了。正如做人求好死升天,惡惡的我,真的有惡報應,唔關我事,我冇咩,就那樣。

金牌会员

我仲未有信心和大口氣至,我一定得天庇佑,但係仲可以點,有咩,咪只能咩都推向自己的因果報應。「對我有求必應」,我怎會唔like,怎會唔得我歡心,我幾歡喜,因此我就覺得假如真的渴望那樣,點解佢梗係就像死牛一邊頸,唔肯改,唔肯對我那樣,到底有幾難,其實就像佢唔肯成全你,我就認為你冇使物歡喜,成全物得到歡喜。假如你常常成全物,物亦會成全你,要溫柔有溫柔,要溫順有溫順、要靚樣有靚樣……,你要言錢就可能冇,但係虛無的,你見唔到、但係又能感受的,我覺得就係你對天地人物事情理法那樣,就會那樣。其實唔靚、甚至醜陋,溫柔d冇咁難頂,但係偏偏那樣,唔係人怎樣,係你報應感到你既渴望,點解渴望,因為就像佢唔做俾你,其實咪就像,你唔做俾我,你唔做返俾我。因此休想。

金牌会员

我其實幾扯得,但係我信囉,因為那係我自己思思的,我自己感感的,……。d物好有靈性,因此成全人或物就像成全自己了。我真的唔支持那些叫人用心境、佛理去接受任何,係盡了力,真的做唔到了,才那樣,那樣的係不幸。其他的,唔關你事,唔係你受,你咪針唔係刺你肉你唔知痛,所以我相信梗有因果報應的,係,不知者不罪、冇心……,但係真的那都係一種推……,推卸責任。因此假如真的渴望得唔到、為什麼會那樣、唔知點解……,我就有咁既認為。15我唔知佢有咩,但係佢應該都係感到空虛寂寞,不過佢應該都係有仔囡的,我又好難去過問,使其???的。佢真的望11好好,當我像???時,今次佢會解釋了,

金牌会员

佢係真的望11生意越做越大,佢係真的替佢開心。但係我唔知有冇諗多,或諗錯,或感錯,個11應該會好唔順超,假如15言約我去拍拖,我又肯陪15的話。就係這個老奸巨猾唔好像我一樣咁心理變態,你竟然唔陪我,走去陪佢。我比佢靚仔、……,仲有那個15竟然同我一樣想搵佢陪。我寫到咁,話咪俾Qoos知,係想告知,因果報應會導致劣根性的,佢們果真如此,口味認真重,真的唔知邊忽靚、好……,要呢d咁既野陪,陪麼叉。佢們真的同我一樣發雞盲,仲有我好老了,本黎就唔,老了就更唔。真係有少少痴根,個11假如諗歪了,我覺得佢真的忽。我係差差差……,但係我咪一樣頂你,一樣會唔順超你、

金牌会员

寫到14等等爆,雖然我唔係寫11,但係我內心等等至依家有想粗口11你,不過你真老奸巨猾,之前好過頭,之後又唔能怪曬你……。我唔想11你有咁既Halloween版。我告知15,其實15可能知道告知你,因為15真的想你好,會八俾你聽呢。反而11你未必告知15,因為你冇麼講佢們,你就像想告知你,你的等等。我真的唔應該過問,亦唔能借那樣的討好你,我有感到,你一樣唔好但亦好,其實或者他人覺得你的好在哪,但係你真正既好在哪。在哪的,你告知了,其實你有行為皆因你會去留意,點解留意到因為出自你既關心,你既好。你今回冇行動替我做到我要的,因為你不為意了、你唔關心,因為你意識唔到,意識到唔做,因為老奸巨猾,又Halloween版。

金牌会员

我假如真的再多言,又剛好講中了你的內心,又或者你指鹿為馬,本黎唔係,因為我贊你,所以你又要吹眠自己既潛意識,連帶感到我好,那樣何必呢。個15一樣,我都唔想贊佢的,萬一佢又係指鹿為馬,本黎唔係,因為我的贊,所以佢又要吹眠自己既潛意識,連帶感到我好,諗到咁樣諗到佢的好。我其實唔係咁好呢d味。好非好,真好就像唔著相,冇咁多東西。我真如此,但唔係要你們忽,而係你們真係咁好,就係好歡喜你們係咁的……,我都做唔到。個15就係自己做唔到,要退休有失落,但都望11你好。勿因我生成見或偏見,因此女人就像禍水。11你未咁老,你感唔到,15冇,真的就像冇鍾意任何了,因為太老了,佢想長命百歲等等而已,應該冇你咁多東西。

金牌会员

若一切真的如我所思感,真的笑死人和嚇死人,搞到好像「技藝」戲那樣,真的估唔到。係咪真的劣根性太重,唔好俾人知,不然一定言你們唔知點樣忽左、發雞盲……,假如我真的咁靚、咁好……,冇可能咁陰功慘……的。這已經不合邏輯……了。撇開一切,你們又可愛下。好精靈下。腦筋好靈活下……,就像要對應了我既dun、遲鈍……,使我感到真的???,好值得取經那樣,不過若係鬼,鬼近鬼會變鬼,我就可以唔太喜好咁樣的,但係少少地,係真的好開心、好趣致……。好唔同下,所以估你唔到,你係咁惡、咁賤、唔知係咪真的咁好,有求必應wo……。我又記得一句,再安慰自己。唔算都要算。

金牌会员

我冇忘記得我和我的物已成定局,算係要討厭???又搞到那樣,我應該一又係記得一世,大約???咁樣整我,冇下次。若我之後聞得任何,我會更加相信報應。惡報應係好痛苦的,因此冇,那樣又像唔對人事等等,就係有咁既東西發生過,我仲記得,雖然唔太記得細節,但個大約就係那樣。

金牌会员

記仇,但又唔能唔係懷恨之唔能唔係記仇,但就係冇下次,就係做唔到以德報怨。我係人而已。在此寫到你們爆,你們一樣冇任何,但係唔好囉,處事處到咁,做東西俾人,自己收到錢,人又開心,係真的好開心地俾錢以答謝幫了我既忙,對我而言仲係一個大忙,講錢亦講心,我認為這才係道。講心唔講錢亦係道。但係講錢唔講心就唔係道。雖然我好失敗、更加失敗……,冇資格任何。
出錢出力又出心,出得越來越是道,付出係比收穫好。
我都有我的價值觀,14過份惡;11合理但賤;15合理亦像三個最好係佢,唔知點解。15伙計一樣像14既???,我唔太敢,但係亦有醒我的東西,使我感到了,可以避免到,唔使又唔知點算。

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册