请登录

登录后更精彩...
樓主: 黃窮醜

死緊,連續好耐探熱體温37度以上

金牌会员

個的老奸巨猾指鹿為馬至分唔清,冇去邊度同有去遊玩係唔同的,當中縱使你唔知,但去遊玩多數有接觸過中國人或比較多人去既地方;假如冇去,咪機會低。
係的,有告知過我,文字唔足以表達任何,但係我認為佢係老奸巨猾指鹿為馬至……,唔用文字用咩?頂多信唔過,但都係睇那人信唔信得過。人可信言行可信。
嚴重咁寫。唔應該出賣人對你既信任。那個頂的,我真想頂佢,佢們信我,所以佢們那樣。佢都忽的,明明係懶惰、無意識……。佢信

金牌会员

我,我都可以唔信佢,佢做了根本的,那就唔使靠個信字。唔使靠個信任,其實比較保障的。通常有唔信任既存在,才要信任。我咪因相信那些nightmare,所以冇諗到保障。個nightmare咁恨錢,恨到言我唔信任佢,就像唔願早早俾第一期錢。這真的唔關信唔信,我要準備的,預多少少時間,係唔想失信。因此我覺得我有些sap,就係點解人咁對你,因為你應該得那樣的。不過virus既前身唔同,應該慘遭,係受害的,應該係好難過,佢們自問都冇怎樣,但係偏偏得咁樣的,幾傷心難過。那些開麼會,反而得virus,那些係超度virus的前身,定係像求雨,求自己平安。我知,講寫咩都冇用,過去既傷害已經造成,我係認為減低唔到的,

金牌会员

不過冇辦法,面對陰功慘都只係得陰功慘,不過假如virus的前身得到地藏、太上感應篇……,我相信會漸漸好過d,就係本黎人間就唔係天堂,受罪受苦受辱受罵受痛……,幾多受,但係受夠了,唸得東西自解脫。virus的前身ok了,但係virus都係繼續,其實真的像道法自然,唔係邊個所能控制到的。其實開頭係像virus害人,但係往往更多的係變成人害人了。唔係我要寫virus既好話,而係住往會顯露出人就係那樣的東西。

金牌会员

資料我冇再搵黎睇,但係我記得。
量頭係37以上係發燒。
量腋下好像要37.4以上。
38係高燒。好像。
39係顧名思義高過38。
40係應該好唔惦了。

金牌会员

通常(唔記得)38會恐燒壞腦,尤其bb,但係都係一邊處理退燒,一邊去求醫了。
發燒係一件好唔尋常既事,一旦發燒多數有細菌感染了。
發燒係一個好重要既提示,身體唔知邊忽出現情況了。
仲使係在炎炎夏日,人既體溫都係唔會超過37的,無論驗邊。我覺得。
病重者,常常發燒,其實多數果頭近了……,亦都意味,群醫束手無策,可以準備藥師、地藏……等等,應該會好痛苦、意識開始昏迷了……,就係發燒係其中一個原因導致身體就像處在高溫,因此就係好唔舒服……,假如有痛等等的話,又睡唔到,所以就係那樣。
發燒雖然像好小事,但係發燒象徵了一個開端,梗係有唔知的會發生。

金牌会员

newnew 發表於 2020-3-9 17:20
資料我冇再搵黎睇,但係我記得。
量頭係37以上係發燒。
量腋下好像要37.4以上。

公司戈個係紅外線額探,NON CONTACT

都成日CHECK到我37點幾。

用屋企戈個加拿大探,36點幾喎

好撚驚呀

金牌会员

我去過山頂耳探,37.4

個姑娘都唔當我發燒

金牌会员

頭先又度,37.1

公司叫下午茶食糖水,我專登叫綠豆沙

高级会员

37度無問題

金牌会员

我都未寫,我都好???,因為15血壓高,我恐佢有咩的話,係因血壓高,所以做唔到。佢睇得開,但係反而我睇唔開,不過佢係陌生人而已。佢又冇???我,佢又有睇醫生,但係我不知幾想佢盡量降低到佢既血壓,我唔知幾想,佢唔好因血壓高而得中風、心藏病,所以我幾想佢怎樣怎樣,睇下避免到冇。
我咁想佢提早退休、唔好接觸nightmare,都係認為佢少d吸到2手煙會可能ok d,佢係唔知而已,佢叫佢做,佢可能會做的。佢真係人品ok的,我估都估唔到,一樣係奸,但係奸得黎,唔會話好奸,可能佢唔係讀中文書既龍的傳人,所以佢唔像冇去到老奸巨猾地指鹿為

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册