请登录

登录后更精彩...
樓主: 黃窮醜

死緊,連續好耐探熱體温37度以上

金牌会员

馬,佢冇咁多???言詞,佢就像ok你既nightmare,所以幾好相處的。重點都係我覺得,佢真的有想做到比我,使我???。佢有理會我。佢既脾氣係唔好的,因此退休後,發少d火,可能又好d。假如佢錢多,退休至bye都fing唔曬,我認為都係退休好,佢係真的好老了,退休係岩的,但係一些我在論壇讀得,認為佢可以做,就要佢做,又話唔做係懶惰,情況多係冇錢邊個養。因此好多叉燒包,個15假如怎樣,又遇到叉燒包,就真的???。本黎唔係叉燒包都久病冇孝子,所以雖然15咩都冇言,但係邊個唔想咁咁咁,不過冇,就fing fing fing,

金牌会员

我唔知幾想叫佢麼麼麼來mum mum,唔好慳,因為假如真的多到帶不走,怎樣怎樣可能唔會中風、心藏病……,自然老死,可能好死d。就係我在Qoos就可以up,但係我縱使見到15,我都唔能太up。假如佢真的搵我plan,我唔知幾樂意,佢又唔驚驚告知我,佢既剩幾多,若真的剩好多,大約足夠,就可以那樣fing啊fing。就像nightmare根本唔關錢事,俾多俾少,都係一樣的。多數係想想留的,仲使係叉燒包,但係叉燒包通常守唔到的,不過up呢d東西,15應該暗地裡傷心難過,不過假如佢有剩好多錢又至少ok,問題係,佢未退休前冇告知佢大約有幾多,其實好可能唔夠的,再加上陌生人真的像唔會養,連叫請食飯都難,就係世界艱難,未必係人既錢唔足夠,而

金牌会员

係唔會那樣,真的好孤寒、度縮……,我以前都冇諗過,我唔寫得,但係我感到,人係那樣的了,佢們之所以咁孤寒、度縮……,皆因咁樣諗的,所以係會那樣孤寒、度縮……了。我自己都驚驚,一來我貧窮,二來人係那樣的了……,唔知點算好。三呢,就像冇本事,但就???感,可能15仲搞過我,我唔使???感,但係都像有我唔知,好係好,仲有隱憂……因此15就用睇開d、開化了……面對任何。就係那樣,現實做唔到,只有處無中尋得???

金牌会员

。總之,我覺得包括我自己,人間多陰功慘……。係要我認為,畢竟好多無病呻吟又言自己……多數係奸的。唔好睬。15真的有問題,邊會講,佢根本上就像冇咩疑問那樣?佢唔關心佢自己那樣,我都話我覺得係咁,佢唔關心佢自己……。我得知個nightmare痴過咁多中國人,我叫佢唔好痴個nightmare,佢仲攬nightmare,我就叫個nightmare走遠d,唔好痴佢和我,不然我們一鍋熟。就係nightmare就係那樣的。佢都唔覺。

金牌会员

雖然我寫到咁,但係我冇叫樓主怎樣,只係以樓主為例子,認為那樣而已。

等一現實中,樓主無論???會怨恨我。這唔係我想的。
因此樓主或可在現實中尋找商討方案的,然後才自己決定怎樣。

金牌会员

可能我係忽的,若佢話我知,佢唔想害到我,我反而欣賞佢。唔會一鍋熟。
假如佢真的咩了,我可以的話,佢唔明白,我明白的話,我會告知佢怎樣怎樣,雖然於大事無補,但係好多情況係慢性,唔會咁快致命的,假如怎樣怎樣,然後睇天。
這就係,佢既personality得,我問了,佢呃我,就冇辦法。

金牌会员

我都有問,佢有生過咩……,佢好話都生過了,所以就唔使。
你可以唔答,可以怎樣,但係明知就唔好那樣。你使人信任,使人冇左防範之心……,你出賣了你……。這就像,我唔太想或敢halloween、11、nightmare……,因為以曲為直就唔知了。其他野,ok,但係我都係認為傳染性病毒係真的冇回頭。你唔知sars的後遺症係有可能使人骨枯,依家冇人知這個virus的後遺症,那些明知的係幾咁無良的。我唔係寫樓主。只係我一樣好驚驚。可以的話,試下超度virus等等,不過我唔知唔識,或者就係諗住d陰功慘的virus等等唸下太上感應篇、地藏、藥師咒……。

金牌会员

只見自己失,冇見人地失,所以多數係咁的。
做人都係唔想蝕、損……,所以我咪話,那些Hello多數係多來不善,我都係唔想蝕、損……。
我其實都覺得像冇整到任何,但係多來不善來整,為的係咩,唔蝕、損……人,自己怎樣賺、得……人的。
維護自己既利益,睇上黎唔算害人,但係睇真的你一感到那樣好,通常好從壞處來,就係壞人好己。
係真的冇錯字,自私得恨。

金牌会员

咁咩原因成日微燒??

金牌会员

new22 AUNTIE呀

唔好成日咁多廢話洗我版啦

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册