请登录

登录后更精彩...
樓主: 文風幼體

愛情有圖好辦事~!!

中级会员

假如係10%人,就更弊,生了和會翻發。已經就唔會在50歲之後,驚訝無端端。

高危的,在之前咩事都冇,冇生野,但係會使人在得到了的十幾年後,驚訝無端端CIN12和癌。

之前生過椰菜花,亦冇趁黃金機會治療得好,雖然係低危病毒,但如50歲好可能,佢會再生椰菜花。就係您之前告知,手尾長到耐。
佢雖然係90%清除到椰菜花,所以當時生唔成,但係若佢冇端端在50歲生椰菜花,並唔係佢有搞過咩,好可能佢在自細至四十歲前得了這低危病毒,潛伏了。

中级会员

因此唔能怪佢等等,因為如何寶生,佢確係在未出家前有過性行為,但佢應該在30歲之後出家,咁佢依家50幾歲,佢真的30-50歲冇性行為,佢當時惹到低危病毒了,所以佢之前老左,無端端生,我認為真的唔能怎樣佢;而若佢現在50幾歲,我就認為佢冇口腔癌等等,那樣佢應該在那時倖免得到高危病毒了。

因為高危病毒的發展要十幾年,所以十幾年佢一直守身如玉,現在佢冇癌變,縱使有癌都唔關係佢口交過d咩。
高危病毒,如癌變,會致命,一個人假如佢有吸煙,那樣佢得口腔癌,除了口交過有高危病毒的子宮外,吸煙係另外一個因素,加加咪咪就會使癌變成功。

中级会员

有冇理解錯誤?因此唔放心,就算係90%清除到,都有兩種情況,所以有天何寶生無端端生椰菜花,佢會驚訝,假如同時間何寶生還俗,佢唔知椰菜花,而惹到佢既伴侶的話,其實係報應,算係懲罰,但係何寶生已經算係咁了。您明白我所理解的,咩係破人之家冇?我一寫我就忍唔住想粗口,尤其那些知以上的飛禽走獸,我真的怨念不休,因為除了用遲早報應。有咩自己只能去死而已。人只能自己而已。

中级会员

唔能參考,因為我一直都在錯誤中,不過若可能唔想那樣。目前認為以下係最唔錯誤的,之後都要繼續發現、矯正自己,因為到底係咪真的如此,從來都像沒有答案。我在錯誤中求唔好咁錯而已,因為唔知唔識、差差差、有限等等就係這個模樣了,不然可以怎樣呢。

原來是12型的糖尿病都有可能因遺傳。
因為糖尿病可能使下肢缺血,是否出現下肢動脈硬化閉塞症都好,個糖尿病本身會使下肢缺血,因此唔一定有傷口所造成而已,一旦硬化閉塞了之後就通唔到血,若血經唔到,皮膚就會乾死,應該就會未幾發黑。微血管變化了不定關係那傷口的損傷。

中级会员

因此由以上的,一個人佢係有心臟病,有三高,當佢接受唔到要截肢,佢未必因那樣聽聞受唔到刺激,而嚇死難過死,好可能是大血管病變,使心臟的血管硬化了。縱使心肌梗塞可手術,但血壓高的時候,根本冇華佗同您博,所以世態就係那樣了。

糖尿病的微血管病變的時候,這個就關係視網膜、腎臟和皮膚的微血管,所以係同時網膜、腎臟和皮膚,並唔係一樣一樣黎。我覺得係因下肢既發展較快,所以就感到輪住黎,但其實唔係同您一樣一樣黎,係全身的微血管在病變中,只係一些冇咁容易攻到咁快,所以肉眼才感到,截肢,糖尿上眼,然後去腎。
上肢通常唔會動脈硬化閉塞症,所以這告知了,點解多數係截下肢。

中级会员

當一個人腎臟有問題,那時已經唔理係咪因糖尿病所引起,就係得腎病,一般上腎病就會使血壓高、血脂高和血管硬化,假如這裡的血管硬化又係像有冇糖尿病既道理,本身血管硬化,就會使傷口難好了。而有糖尿病的話就更難好,因為血糖高,傷口好容易滋生細菌。

其他宗教認為就不貼了,但係有咩可信可靠?太上感應篇、福壽論、金鋼經等等真的佛心的。

中级会员

我應該又有錯了,唔係指90%的人,而係言,HPV病毒有好多種類,感染者通常會1年內靠自身的免疫力清除到66%的HPV病毒,然後在2年內提升至清除到90%的HPV病毒。假如還有清除不到的HPV病毒,在持續感染的情況下,低危會生椰菜花;高危會生CIN123癌。
在8-24個月通常會偵檢到CIN23,而子宮頸癌大約十年時間發展。
持續感染係言,假如今天偵檢了有高危CIN,然後隔了一年以上,個結果一樣有高危CIN,那樣就係那高危HPV病毒在過去一年裡都係持續感染。這樣的情況,通常係假定了自身的免疫力清除不到那HPV病毒。

假如子宮偵測CIN123癌,這個能傳染俾人。
假如有生過椰菜花,縱使治療了,這個會復發,冇復發,亦能傳染俾人。

中级会员

在2年之後能清除至冇了HPV病毒?我暫時搵唔到資料,但係以上個理論,假如在2年後,又在8-24個月冇偵檢到CIN,其實好可能係可以假定有冇得,但自身的免疫力清除到HPV病毒。
最好當然係冇得到過,但假如冇生過椰菜花,子宮偵測唔到,就係假設冇徵兆,其實係可以意思,一病毒潛伏了、二病毒太少偵測唔到、三徹底清除,處於一、二和三通常係傳染唔到俾人的。
只係當病毒甦醒了,在生椰菜花和子宮偵測CIN123癌前後係可能傳染到俾人。

一般而言,一個人唔知佢自己之後會生椰菜花和子宮偵測到CIN123癌,所以就傳染了俾人;一個人自己知道了之後,確診到,就係知而怎樣。

中级会员

假如事後知道一個人曾經和之後生椰菜花和子宮偵測到CIN123癌,那樣事前接觸過的話,係可能俾傳染了,之但係回到以上,HPV病毒有好多種類,感染者通常會在2年內清除90%的HPV病毒,因此跟蹤檢驗始終係重要的。

就我既認為,HPV會透過口交傳播冇?資料告知,這個可能性低。不過25-35%口腔癌係同HPV病毒有關,但係子宮頸癌多數係因HPV病毒所導致的。
我仲記得之前的資料男性在清除HPV病毒係勁過女性的,不過唔同的部位,如口腔,女性係成功清除到的%比男性高。我的資料亦告知了,口腔保持清潔、唔好吸煙等等,係能減低的,但係對於子宮係沒有辦法靠外力而怎樣的。

我覺得以上應該係大約岩岩地,沈澱了之後,會那樣的。

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册